Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Vil du arbejde for, at flere overlever hjertestop og stroke med bevaret livskvalitet?

15.02.2018

 

Lige nu søger Dansk Råd for Genoplivning to nye medarbejdere – en erfaren projektleder og en projekt-medarbejder. Hvis du brænder for borgerrettet kommunikation, adfærdsændringer og strukturelle forandringer på et videnskabeligt grundlag, er det måske dig, vi leder efter.

Om Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning (DRG) har som mål, at flere træder til med genoplivning, og at flere overlever et hjertestop uden for hospital. DRG har i mange år haft et strategisk samarbejde med TrygFonden, der ligeledes arbejder for at øge overlevelsen efter hjertestop og for, at flere overlever stroke (blodprop i hjernen eller hjerneblødning) med bevaret livskvalitet. Fra 2018 udvider DRG og TrygFonden samarbejdet med en flerårig indsats for, at flere overlever stroke med bevaret livskvalitet i Danmark.
Til to nyoprettede stillinger søges nu en erfaren projektleder og en projektmedarbejder til DRG, som med støtte fra TrygFonden skal være med til at udvikle og drifte rådets kommunikationsindsatser inden for både hjertestop og stroke i Danmark.

Projektmedarbejderen kommer primært til at arbejde med drift af DRG og TrygFondens større projekter på hjertestopområdet, hvor der allerede er erfaringer at trække på i sekretariatet, mens projektlederens primære opgave bliver at udvikle og opbygge kommunikationsindsatser på både hjertestop- og stroke-området.

Du bliver en del af en tværfaglig medlemsorganisation med stor diversitet, og derfor skal du kunne begå dig blandt mange aktører, professionelle og frivillige med forskellige dagsordener, størrelser og ressourcer. Din arbejdsplads er placeret i Region Hovedstadens Akutberedskab i Ballerup. Akutberedskabet har ansvaret for de sundhedsfaglige 1-1-2-opkald, opkald til Akuttelefonen 1813 samt ambulancer og akutlægebiler mv. Her bliver du en del af et sundhedsfagligt og forskningsaktivt miljø.

Som projektleder eller projektmedarbejder hos DRG kommer du til at arbejde for, at flere danskere træder til med genoplivning ved hjertestop, bliver opmærksomme på tegnene på stroke og reagerer hurtigt på symptomerne.

Om stillingen som projektmedarbejder

Dine arbejdsopgaver som projektmedarbejder inkluderer

 • Planlægge og afvikle praktiske forhold omkring større projekter i DRG med formålet, at flere overlever hjertestop og stroke – herunder koordinere Hjertestarterdagen og Hjertestarterkonferencen.
 • Udføre støttende opgaver i forbindelse med udvikling af nye projekter, f.eks. research samt udvikling og håndtering af materialer
 • Sikre udvikling af DRG’s hjemmeside og bringe DRG i spil på de sociale medier

Lidt om dig

 • Du har erfaring med borgerrettet kommunikation
 • Du er god til at formidle kompliceret viden til lægmand
 • Du kan administrere budget og regnskab
 • Du har erfaring med projektkoordinering

Om stillingen som projektleder

Dine arbejdsopgaver som projektleder inkluderer
Udvikle nye projekter i DRG med formålet, at flere overlever hjertestop og stroke

 • Koordinere og støtte udvikling af det videnskabelige grundlag primært på strokeområdet med afsæt i de gode erfaringer og resultater på hjertestopområdet
 • Udvikle og varetage presseindsatser på hjertestop-området
 • Monitorere danskernes viden om stroke i forbindelse med DRG og TrygFondens kampagneindsatser

Lidt om dig

 • Du har erfaring med forandringsteorier og adfærdsændrende kampagner i alle faser – fra idéudvikling og eksekvering til evaluering
 • Du er vant til at håndtere og løse komplekse problemstillinger og har erfaring med projektledelse
 • Du er god til at formidle kompliceret viden til lægmand og har erfaring med pressearbejde
 • Du har erfaring med at indsamle data og formidle videnskabelige resultater

Om stillingerne som projektmedarbejder/projektleder
Til begge stillinger lægger vi vægt på, at:

 • Du er passioneret om dit arbejde og besidder ordentlighed i samarbejdet med andre
 • Du kan arbejde struktureret og bevare overblikket, men samtidig have sans for detaljen
 • Du er flydende i dansk og engelsk – mundligt som skriftligt
 • Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende – gerne inden for kommunikation eller sundhed – og relevant erhvervserfaring

Som projektleder/projektmedarbejder refererer du til DRG’s sekretariatschef. Fysisk er arbejdspladsen forankret i Region Hovedstadens Akutberedskab, Telegrafvej 5, 2750 Ballerup, men ansættelsen finder sted i DRG, der ikke er en offentlig myndighed.

Begge jobs er fuldtidsstillinger. Der er tale om femårige projektansættelser med forventelig forlængelse. Den samlede lønpakke inkl. pension udgør mellem 300.000-500.000 kr. alt efter kvalifikationer. Ansættelsen sker fra 1. maj 2018 – og gerne før. Du skal påregne at arbejde i en del af skolernes efterårsferie, hvor DRG og TrygFonden står bag Hjertestarterdagen den 16. oktober.

Der er ansøgningsfrist den 5. marts 2018, og der afholdes samtaler den 19. og den 20. marts 2018.

Send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation til drgjob@mannov.dk med tydelig angivelse af, hvilken af de to stillinger du søger. Ansøgere til stillingen som projektleder bedes endvidere vedlægge en kort motivation af ansøgningen på engelsk.

Eventuelle, konkrete spørgsmål til stillingen, kan stilles på drgjob@mannov.dk

Dansk Råd for Genoplivning er en tværfaglig organisation, der består af en række medlemsorganisationer, herunder lægevidenskabelige selskaber med interesse og specialviden inden for basal og avanceret hjertelungeredning og arbejder for, at flere overlever hjertestop og stroke med bevaret livskvalitet. TrygFonden har et strategisk samarbejde med Dansk Råd for Genoplivning.