Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Vi håber, at mange aktører kan se Hjertestarterdagen som en anledning til at vise det arbejde, som vi sammen gør for at forbedre chancen for at overleve hjertestop i Danmark.

Her er gode råd og ideer til Hjertestarterdag til dig, som vil være med til at sætte genoplivning på dagsorden i Danmark til Hjertestarterdagen 2019.

Læs mere om Hjertestarterdagen 2019 og få overblik over den samlede omtale i TV og aviser mm.

Se tre aktører fortælle om deres aktivitet til Hjertestarterdagen:

 

Retningslinjer ved fotos
Hvis du tager billeder ved dit arrangement, som du gerne vil offentliggøre, skal du sørge for at indhente tilladelser fra personerne.

Hjælp til tilladelser for aktiviteter på trafikknudepunkter

Du kan igen i år få hjælp til at søge tilladelse til at afholde aktiviteter på DSB’s stationer og udvalgte færgeovergange.
Send en mail til hjertestarter@genoplivning.dk med dine ønsker, så vil vi forsøge at imødekomme dem. Deadline for ønsker er 14. juni 2019.

TOGSTATIONER
DSB er åben for arrangementer på alle deres stationer, men det kan være en fordel at vælge de mest trafikerede stationer:

Lyngby, Ballerup, Esbjerg, Vejle, Fredericia, Herning, Hjørring, Holstebro, Horsens, Høje-Taastrup, Ishøj, Kolding, Korsør, Nyborg, Nykøbing F, Odense, Randers, Roskilde, Slagelse, Valby, Østerport i København og Aalborg.

FÆRGER
Det er også muligt at tilmelde sig følgende færgeovergange:

AlsFærgen (Bøjden – Fynshav), Færgen (Tårs – Spodsbjerg), Molslinjen (Odden – Ebeltoft), Molslinjen (Ystad – Rønne) og Scandlines (Rødby – Puttgarden).

STORCENTRE, FORLYSTELSESPARKER MM.

Herning Centeret, Fårup sommerland, Skive – Rådhustorvet, Assens Kommune på borgerservice og Københavns Rådhus.

 

_SVA8051 _SVA7797_klip