Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Datapolitik

Når du færdes på Dansk Råd for Genoplivning accepterer du samtidig nedenstående datapolitik.

1. Hvem administrerer websitet?

Denne hjemmeside administreres af:

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, opgang 2, 3. sal
2750 Ballerup

Når du færdes på websitet indsamles oplysninger om dig. Her kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler, og til hvilke formål de indsamles til.

2. Hvilke oplysninger indsamles?

Dansk Råd for Genoplivning indsamler de oplysninger om dig, som du selv afgiver i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev.  Her indsamles oplysninger om navn og e-mail.

3. Hvilke formål indsamles oplysningerne til?

De personoplysninger vi indsamler bruges til at sende vores nyhedsbrev vedrørende Hjertestarterdagen og genoplivningsområdet

4. Videregives oplysningerne til andre?

Oplysningerne videregives ikke til 3. part

5. Hvor lang tid opbevares data?

Personoplysninger opbevares med henblik på at distribuere nyhedsbreve til interesserede. Du kan altid tilbagetrække dit samtykke, og vi vil derefter slette dine oplysninger

6. Hvordan er oplysningerne beskyttet?

Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang i overvågede lokaler. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.

Vi kan dog ikke garantere en 100% sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

7. Hvordan kan vi kontaktes?

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Dansk Råd for Genoplivning har om dig. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger eller andre forhold om Dansk Råd for Genoplivning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan rette henvendelse til:

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, opgang 2, 3. sal
2750 Ballerup
E-mail: genoplivning@genoplivning.dk