Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Studentermedhjælper til DRG

06.03.2019

Vil du arbejde for, at flere overlever hjertestop og stroke med bevaret livskvalitet?

Søger du et studiejob, hvor du kan være med til at gøre en forskel? Og brænder du for at arbejde med borgerrettet kommunikation og adfærdsændringer i befolkningen? Så er det måske dig, som vi leder efter. Hos Dansk Råd for Genoplivning arbejder vi for, at flere overlever hjertestop uden for hospital og stroke med bevaret livskvalitet.

Om stillingen

Som studentermedhjælper hos Dansk Råd for Genoplivning, DRG, kommer du til at arbejde for, at flere danskere træder til med genoplivning, bliver opmærksomme på tegnene ved stroke og reagerer hurtigt på symptomerne.

Du kommer blandt andet til at have en vigtig funktion i forbindelse med aktiviteter til eventet Hjertestarterdagen den 16. oktober, en konference om genoplivning til efteråret og en ny borgerrettet strokeindsats. Det betyder masser af plads til dine ideer og et tæt samarbejde med sekretariatsmedarbejderne samt repræsentanterne for de 24 organisationer i Dansk Råd for Genoplivning inklusive TrygFonden, som DRG har haft strategisk samarbejde med gennem mange år.

Dine arbejdsopgaver

  • Planlægge og deltage i Hjertestarterdagen den 16. oktober 2019.
  • Tage billeder, skrive nyheder og indlæg til vores hjemmeside og sociale medier – gerne med ny grafik, som du selv udvikler.
  • Udtænke nye tiltag og strategiplanlægning for sociale medier, der kan styrke kendskabet til Dansk Råd for Genoplivning.
  • Varetage praktiske opgaver, herunder research, grafisk fremstilling og mødeforberedelse.

Hvem er du?

  • Du er udadvendt, positiv og frisk på at lære nye ting.
  • Du er kreativ og har et skarpt blik for tekster og billeder, der kan skabe interesse på sociale medier og hjemmeside.
  • Du er god til at skabe overblik, organisere og stå for praktisk afvikling af arrangementer.
  • Flair for IT og grafisk design til trykt materiale og infografik er en stor fordel.
  • Du er i gang med en videregående uddannelse med cirka 2 år tilbage inden for eksempelvis kommunikation, it, sundhed eller journalistik.

Din nye arbejdsplads

Vi tilbyder dig muligheden for at blive del af en ambitiøs og hurtigarbejdende NGO, hvor dine ideer og dit initiativ giver dig indflydelse og gør en forskel. Du får erfaring med at organisere, drive processer og kommunikere effektivt.
Du bliver del af et motiverende arbejdsfællesskab i tæt samarbejde med fire dygtige kolleger og får løbende feedback på dit arbejde.

Din arbejdsplads er placeret i Ballerup hos Region Hovedstadens Akutberedskab, som bl.a. modtager opkald til 1-1-2 og Akuttelefonen 1813 og disponerer ambulancer og akutlægebiler til Region Hovedstaden.

Stillingen har en variabel ugentlig arbejdstid på under 8 timer pr. uge med stor gensidig fleksibilitet og betalt frokost, når du arbejder mere end 4 timer i træk. Timelønnen udgør kr. 155 plus feriegodtgørelse.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest den 1. april 2019. Vi afholder samtaler i uge 15 og forventer, at du kan starte i maj eller juni.

Hvis du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Lisbet Schønau på telefon 23 25 86 47.

Ansøg her.