Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Hjertestarterkonferencen 2017

DRG arrangerer igen i år Hjertestarterkonference, hvor den nyeste viden og teknologi præsenteres og diskutteres. Det er samtidig en gylden mulighed for at netværke med fagpersonale og andre med interesse for genoplivning. Dagen er tætpakket med interessante og knivskarpe oplæg om, hvad der rør sig i miljøet og hvilke forandringer fremtiden måske vil bringe.

Årets tema sætter fokus på brugen af ny teknologi inden for genoplivning og belyser aspekter omkring ulighed i de danske forhold i forhold til fx land- og byområder og uddannelse.

På det teknologiske område vil mulighederne og udfordringerne ved at benytte droner som en del af genoplivningsindsatsen blive diskuteret. Vil vi fremover opleve, at en drone kommer flyvende med en hjertestarter eller andet udstyr, når der er akut brug for det?

Ligeledes er diskussionen om hvorvidt der lige adgang til genoplivning i Danmark på dagsordenen. Det er en kompleks problemstilling, som uden tvivl bliver interessant at tage del i, når der inviteres til åben diskussion.

Hjertestarterkonferencen afholdes den 23. november klokken 10-17 i Auditorium 1 på Rigshospitalet. Se invitationen og tilmeld dig Hjertestarterkonferencen 2017.