Arrangeret af FIRSTaid-REDliv
Dato: 16. oktober 2022
Start: kl. 17:00
Slut: kl. 21:00

Sted: DFDS-båden
Adresse: Dampfærgevej 30, 2100 København
Arrangementet foregår: Indendørs
Arrangementet er åbent for offentligtheden: Ja

På Børnenes Hjertestarterdag sætter instruktørerne fra FIRSTaid-REDliv førstehjælpen i børnehøjde.
Børn (og voksne) får muligheden for at lære førstehjælp, prøve en hjertestarter, lære at lægge en kammerat eller en voksen i stabilt sideleje, ringe 1-1-2 og meget andet. Lær at genoplive en hund der har fået hjertestop.
Vi har taget vores specielle førstehjælpshunde med, så du kan lære at genoplive en hund. Hvis du har en hund der hjemme, er dette en unik mulighed for at lære at passe ekstra godt på den.

Børnene kan deltage i konkurrencer omhandlende førstehjælp, hvor der bl.a. kan vindes flotte rejser med DFDS og et førstehjælpskursus til skoleklassen eller børnehaven. Alle kan lære at redde liv, og det vigtigste er, at man gør noget. Især børn er en uvurderlig hjælp i tilfælde af en ulykke eller akut opstået sygdom hos et andet barn eller voksen. – F.eks. kan en 5-årig pige med ganske få øvelser lægge en voksen eller et andet barn i stabilt sideleje og hente hjælp enten hos en voksen eller ved at ringe 1-1-2.

Vi vil opfordre alle deltagerne til at respektere COVID-19 restriktioner ved arrangementet. – Vi beder derfor alle vores besøgende om at benytte sig af mundbind, holde afstand og føre god håndhygiejne under arrangementet.