Arrangeret af First-8 ApS
Dato: 16. oktober 2019
Start: kl. 07.10
Slut: kl. 17.00

Sted: Molslinjen Aarhus-Odden
Adresse: Hveensgade 4, 8000 Aarhus
Arrangementet foregår: Indendørs
Arrangementet er åbent for offentligtheden: Ja

Få en god og lærerig oplevelse

Vi vil fra First-8 være at finde på Molslinjen onsdag den 16. oktober hele dagen. Her vil vi være til stede med et team af kompetente instruktører, som hele dagen vil demonstrere førstehjælp. Dette inkluderer hjertemassage, kunstigt åndedræt og introduktion til hvordan en hjertestarter fungerer. Du vil derefter have mulighed for selv at prøve flere af disse teknikere på en dukke.

Vi vil gerne gøre det sjovt og lærerigt for børn og voksne at kunne lære førstehjælp sammen. Det er aldrig for sent at lære og vi vil have mulighed for at teste kundskaberne på kursisterne. Ofte kan førstehjælp virke tungt og kedeligt, men når man er på færgen, kan man lige så godt udnytte tiden og vi vil gøre vores til at det bliver sjovt og anderledes.

Derfor har vi sammensat et program hvor børn og voksne kan øve førstehjælp på vores dukker og det streames op på en skærm, som til sidst giver en score. På den måde gør vi det sjovt og anderledes at øve sig i førstehjælp. Man kan derfor konkurrere mod hinanden og der vil være mulighed for at vinde fine præmier til de bedste i løbet af dagen.

Vi glæder os meget til at møde en masse mennesker på Molslinjen og give dem mulighed for at øve sig i at redde liv med hjertelungeredning. Vi har valgt at stå på Molslinjen, for at gøre det sjovt og anderledes, samt for at folk kan udnytte ventetiden til noget som i sidste ende kan komme alle til gode.