DRG's datapolitik

Når du færdes på Dansk Råd for Genoplivnings hjemmeside, accepterer du samtidig nedenstående datapolitik. Ved spørgsmål om behandling af personoplysninger eller andre forhold om Dansk Råd for Genoplivning er du velkommen til at kontakte os. 

Du kan rette henvendelse til:

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, opgang 2, 3. sal
2750 Ballerup

info@genoplivning.dk

Denne hjemmeside administreres af:

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, opgang 2, 3. sal
2750 Ballerup

Når du færdes på websitet indsamles der oplysninger om dig, hvis du selv afgiver dem i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev. Her indsamles oplysninger om navn og e-mail, og disse oplysninger bruges til at sende vores nyhedsbrev vedrørende Hjertestarterdagen og genoplivningsområdet. Oplysninger videregives ikke til tredje part.

Personoplysninger opbevares med henblik på at distribuere nyhedsbreve til interesserede. Du kan altid tilbagetrække dit samtykke, og vi vil derefter slette dine oplysninger.

Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang i overvågede lokaler. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbes med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne. Vi kan dog ikke garantere en 100 pct. sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Dansk Råd for Genoplivning har om dig. Du kan naturligvis altid få dem ændret eller slettet, hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.