Hjertestarterdagen 2020

Tusind tak for jeres store engagement

Hjertestarterdagen 2020 løb af stablen den 16. oktober. Der 25 fysiske arrangementer i hele landet lige fra Østervrå i Nordjylland til Nykøbing Falster. Dansk Råd for Genoplivning havde glæden af at besøge flere arrangementer, og det var en fornøjelse at opleve den gode stemning. Som noget helt nyt kunne danskerne også tilmelde sig en online introduktion til genoplivning via DRG’s hjemmeside. Fem instruktører gennemførte i alt 18 introduktioner fra fredag-søndag med 90 tilmeldte deltagere. 

Flot omtale af Hjertestarterdagen i pressen

Igen i år er Hjertestarterdagen blevet omtalt i både nationale og lokale medier. Der var både fokus på de lokale arrangementer, hjerteløberordningen og behovet for at have flere offentligt tilgængelige hjertestartere. Det bidrog alt sammen til at sætte en vigtig dagsorden om at redde liv ved hjertestop.

Virksomheder donerede sin ventetone til det gode budskab

I år kunne virksomheder donere deres ventetone til Dansk Råd for Genoplivning og budskabet om, at alle kan træde til ved hjertestop. Peter Mygind havde indtalt den fine speak, som blev positivt modtaget af i alt 11 virksomheder – bl.a. Nordea og DSB.

IMG_4694

Vi ses til Hjertestarterdagen 2021