Til aktører

Her kan du som aktør tilmelde dit arrangement til Hjertestarterdagen.

Hjertestarterdagen er en unik mulighed for, at I som organisation, virksomhed eller forening kan vise det arbejde, som vi sammen gør for at flere overlever hjertestop i Danmark. Læs mere og hør tre aktører fortæller om deres aktiviteter på Hjertestarterdagen.

Alle kan afholde et arrangement på Hjertestarterdagen, og det er gratis at deltage. Læs mere om, hvordan du bliver aktører og kom godt fra start.

Hvert arrangement modtager en aktørpakke med materialer, der kan skabe synlighed omkring jeres arrangement, og som gør det let for forbipasserende at se, at arrangementet er en del af Hjertestarterdagen. Læs mere om aktørpakken og find materialer her.

Find kommunikationsmaterialer og guide til pressekontakt, så du kan skabe opmærksomhed om dit arrangement til Hjertestarterdagen via den lokale presse eller de sociale medier.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om Hjertestarterdagen, aktiviteter og deadlines for tilmelding af arrangementer. Nyhedsbrevet er målrettet aktører og informerer om praktiske forhold og deadlines forud for Hjertestarterdagen.

Du er altid velkommen til at kontakte sekretariatet med spørgsmål og input om Hjertestarterdagen. Find kontaktinformationer her.