Træd til ved hjertestop

I Danmark er vi verdensmestre til at træde til ved hjertestop, og det skal vi blive ved med. Dansk Råd for Genoplivning har udviklet tre simple trin: Ring op - Tryk ned - Giv stød. De tre trin gør det let at huske, hvordan du træder til med genoplivning. Lær de tre simple trin og vær med til at redde liv, hvis du bliver vidne til et hjertestop.

Hvert minut tæller, hvis du ser en person falde om med hjertestop uden for hospital. På denne side kan du se og læse, hvordan du med genoplivning trin for trin mest effektivt hjælper en person, der får et pludseligt hjertestop. Bliv klar til at træde til med genoplivning nu.

Advarer kroppen før vi får et hjertestop? Og er der særlige tegn, som vi bør være opmærksomme på? Lær om tegn på hjertestop og hvordan du genkender et hjertestop.

Find gratis materialer om at træde til ved hjertestop med genoplivning, som du frit kan anvende til undervisning og oplæg, sociale medier, intranet, nyhedsbrev og andet.

Se ti korte videoklip, der trin for trin beskriver, hvad du skal gøre, hvis du bliver vidne til en person, der falder om med hjertestop uden for hospital.