Kurser for alle

Dansk Råd for Genoplivning samarbejder med en række kursusudbydere i hjertelungeredning og brug af en hjertestarter. Der findes bådes kurser af fire timers varighed og et kort introduktionskursus på 30 minutter

30 minutters introduktionskursus i genoplivning:

Dansk Råd for Genoplivning udbyder i samarbejde med Hjerteforeningen et 30 minutters introduktionskursus i genoplivning. På kurset bliver du introduceret til hjertelungeredning og brug af en hjertestarter og kan derefter i højere grad føle dig klar til at træde til, hvis du bliver vidne til et hjertestop. Det anbefales at tage et 4 timers kursus i genoplivning som opfølgning på introduktionskurset. Hjerteforeningens introduktionskurser er gratis, men der kan være ventetid. Se mere information og tilmeld dig på Hjerteforeningens hjemmeside.

4 timers kursus i genoplivning:

Dansk Råd for Genoplivning samarbejder med udbydere af et kursus på 4 timer fra det Europæiske Råd for Genoplivning (ERC). På kurset lærer du at konstatere hjertestop – at undersøge om en person er bevidstløs og trækker vejeret normalt, at give effektiv hjertemassage og indblæsninger, at bruge en hjertestartere hvor du lærer at give hjertelungeredning og bruge en hjertestarter (AED) samt lægge en bevidstløs person med normal vejrtrækning i stabilt sideleje.