Digitalt foredrag: Guidelines 2021 – Basal genoplivning

web_nyhed

Det Europæiske Råd for Genoplivning offentliggjorde i marts 2021 nye, opdaterede guidelines om genoplivning og førstehjælp. Dansk Råd for Genoplivning har oversat udvalgte kapitler og materialer til dansk, og præsenterer i samarbejde med Dansk Førstehjælpsråd to digitale foredrag med de nye anbefalinger om basal genoplivning og førstehjælp og den praktiske implementering.

Til foredraget om basal genoplivning af voksne og børn uden for hospital gennemgår professor og forskningschef Fredrik Folke de opdaterede anbefalinger og materialer fra Dansk Råd for Genoplivning, hvorefter formand for uddannelsesudvalget i Dansk Førstehjælpsråd Teis Krag giver eksempler på, hvordan anbefalingerne implementeres i den praktiske undervisning gennem Dansk Førstehjælpsråd.

Foredraget er målrettet instruktører på genoplivnings- og førstehjælpskurser samt andre med interesse for genoplivning. Der vil være tid til at stille spørgsmål til et panel bestående af de to oplægsholdere suppleret af formand for DRG’s styregruppe for HLR-AED Jens Roland.

Moderator: Asger Granfeldt, afdelingslæge og lektor, Aarhus Universitet

Du kan også høre læge Niklas Breindahl og instruktørtræner Stefan Koust præsentere de opdaterede anbefalinger om førstehjælp. Se foredraget om Guidelines 2021 og førstehjælp fra den 27. april 2021 her.

Det Europæiske Råd for Genoplivning udgiver hvert femte år nye evidensbaserede anvisninger til, hvordan genoplivning bør praktiseres, og hvordan undervisning bør foregå. Dansk Råd for Genoplivning er det nationale råd under ERC og udarbejder en dansk, lægefaglig oversættelse af de europæiske guidelines.

Se foredraget fra den 19. april 2021

Del:

Seneste nyheder