Sekretariatet i DRG

Du er velkommen til at kontakte Dansk Råd for Genoplivning via rådets sekretariat,
herunder officielle henvendelser til rådet: 

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
info@genoplivning.dk

CVR-nr: 34 67 34 46

Lisbet Schønau
Sekretariatschef

Lisbet er cand.comm. og har baggrund i faglig formidling på tværs af organisationer og interesser. Lisbet står for den daglige drift og udvikling af DRG’s sekretariat.

Tlf. 23 25 86 47
ls@genoplivning.dk

Røskva Winthereig
Projektmedarbejder (barsel)

Røskva er uddannet cand.public i Analytisk Journalistik ved Aarhus Universitet og DMJX. Røskva arbejder med bl.a. koordinering af Hjertestarterdagen og Genoplivningskonferencen.

rw@genoplivning.dk

Karen Linding Thomsen
Projektmedarbejder

Karen er uddannet sygeplejerske og cand.scient.san.publ. ved Syddansk Universitet. Karen arbejder bl.a. med at opbygge kampagneindsatsen på strokeområdet samt koordinering af Resuscitation Academy, Denmark.

Tlf. 61 72 86 47
kt@genoplivning.dk

Theresa Schaltz
Projektmedarbejder

Theresa er uddannet cand.mag. i Bæredygtig Turismeudvikling ved Aalborg Universitet og bachelor i International Virksomhedskommunikation ved Aarhus Universitet. Theresa arbejder bl.a. med koordinering af Hjertestarterdagen, Genoplivningskonferencen samt pressearbejde vedr. stroke. 

Tlf. 30 13 86 47
ts@genoplivning.dk

Nicolai Brenøe-Jensen
Studentermedhjælper

Nicolai studerer kommunikation og dansk ved Roskilde Universitet. I Dansk Råd for Genoplivning arbejder Nicolai med en bred vifte af opgaver, som bl.a. består i at skrive nyheder, researche, udarbejde materialer og besvare henvendelser fra borgere.

nj@genoplivning.dk

Dansk Råd for Genoplivning er fysisk placeret ved Akutberedskabet i Region Hovedstaden i Ballerup.