Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Dansk Råd for Genoplivning via rådets sekretariat; herunder officielle henvendelser til rådet:

Sekretariatsleder Lisbet Schønau
Lisbet er cand.comm. og har gennem flere år arbejdet med faglig formidling på tværs af organisationer og interesser. Lisbet står for den daglige drift og udvikling af DRG’s sekretariat.
Telefon: 23 25 86 47

 

 

Studentermedhjælper Anne Mette Nørmark Madsen
Anne Mette er kandidatstuderende på Copenhagen Business School i Politisk Kommunikation og Ledelse og er bachelor fra Roskilde Universitet i Kommunikation og Virksomhedsstudier. Anne Mette arbejder med indhold til DRGs nyhedsbreve og er med til at afvikle Hjertestarterkonferencen og så sørger hun for masser af opmærksomhed på de sociale medier, så flere danskere får viden om, hvordan de skal træde til med genoplivning, hvis de bliver vidne til et hjertestop.

Studentermedhjælper Simon Patric Sund Hall
Simon er igang med bacheloruddannelsen Kommunikation og Virksomhedsstudier på Roskilde Universitet. Hos DRG bruger han sin grafiske snilde til opsætning og layout, ligesom han tager billeder, skriver nyheder og indlæg til genoplivning.dk og vores sociale medier. Derudover er han med til at afvikle en række events, herunder Hjertestarterdagen, der bidrager til arbejdet for, at flere overlever hjertestop uden for hospital.

 

For spørgsmål om kurser til fagfolk (ALS/EPALS/ETC/ILS) kan du kontakte sekretariatet for ERC-kurser

DRGs sekretariat er fysisk placeret arbejdsplads er placeret i Ballerup hos Region Hovedstadens Præhospitale Virksomhed, som bl.a. modtager opkald til 1-1-2 og Akuttelefonen 1813 og disponerer ambulancer og akutlægebiler.