Om DRG  |  Kontakt  |  Nyheder  |  Faktaark  |   Log ind

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Dansk Råd for Genoplivning via rådets sekretariat; herunder officielle henvendelser til rådet:

Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, 2750 Ballerup
info@genoplivning.dk
CVR-nr: 34 67 34 46

Sekretariatet

Sekretariatschef Lisbet Schønau
Lisbet er cand.comm. og har en baggrund i faglig formidling på tværs af organisationer og interesser. Lisbet står for den daglige drift og udvikling af DRG’s sekretariat.
Telefon: 23 25 86 47

 

 

Projektmedarbejder Røskva Winthereig  (på barsel)
Røskva er uddannet cand.public i Analytisk Journalistik ved Aarhus Universitet og DMJX. Røskva arbejder med at støtte udviklingen af projekter og indsatser inden for genoplivnings- og strokeområdet og koordinerer bl.a. Hjertestarterdagen og Genoplivningskonferencen.
Telefon: 30 13 86 47

 

Projektmedarbejder Karen Linding Thomsen
Karen er uddannet sygeplejerske og cand.scient.san.publ. ved Syddansk Universitet. Karen arbejder bl.a. med at opbygge indsatsen på strokeområdet og sekretariatsbetjening af Brancheforening for Hjertestartere.

Telefon: 61 72 86 47

 

 

Projektmedarbejder Theresa Schaltz
Theresa er uddannet cand.mag. i Bæredygtig Turismeudvikling ved Aalborg Universitet og bachelor i Virksomhedskommunikation ved Aarhus Universitet. Theresa arbejder med projekter og kommunikationsindsatser inden for genoplivning- og strokeområdet, herunder koordinering af Hjertestarterdagen, Genoplivningskonferencen og pressearbejde vedrørende stroke. Herudover er Theresa ansvarlig for formidling via nyhedsbreve og sociale mediere.

Telefon:

 

 

For spørgsmål om kurser til fagfolk (ALS/EPALS/ETC/ILS) kan du kontakte sekretariatet for ERC-kurser

DRGs sekretariat er fysisk placeret ved Akutberedskabet i Region Hovedstaden i Ballerup.