Information og kontakt vedr. Hjertestarterdagen

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og input til Hjertestarterdagen. Vi er altid klar til at hjælpe med idéer til jeres arrangement. Det kan både være til aktiviteter, lokation og tilladelse til at afholde det – f.eks. på togstationer, færgeoverfarter, indkøbscentre og lignende.

Naja Fleckner
Senior projektleder i Dansk Råd for Genoplivning
Tlf. 60 78 59 60
hjertestarterdagen@genoplivning.dk

Nyhedsbrev om Hjertestarterdagen

Dansk Råd for Genoplivning udsender nyhedsbrev med information om Hjertestarterdagen, der informerer om aktiviteter og kommende deadlines.

Tilmeld dig Hjertestarterdagens nyhedsbrev
Nyhedsbrevene er målrettet aktører og informerer om alle de praktiske ting, som I har brug for at vide inden Hjertestarterdagen. Nyhedsbrevet holder jer opdateret på bl.a. deadlines for tilmelding af arrangement på DSB-stationer, oprettelse af arrangement i kalenderen på hjemmesiden, informationer om aktørpakke, pressemeddelelser og kontakt til medier.

Tilmelding til nyhedsbrev

* påkrævet felt

Dansk Råd for Genoplivning, DRG vil bruge den information du giver i denne formular til at skrive til dig om Hjertestarterdagen og andre relevante informationer på genoplivningsområdet via dette nyhedsbrev.

Du kan altid ændre dit tilsagn ved at klikke på 'afmeld'-linket nederst i den mail, du modtager fra os eller ved at kontakte os på hjertestarterdagen@genoplivning.dk. Ved at klikke nedenfor accepterer du at vi behandler dine data i overensstemmelse med disse vilkår.